BVCH Kir Royal of the White Wolves Home

"Jelske"

Geb. d.d. 06-03-2015 MDR1: +/+ (vrij), DM: N/DM, DNA vastgelegd, goedkeuring LOSH fok, Maligne Hyperthermie: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij,  Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij, HD B (1 volledig gave heup en 1 heup met een kleine afvlakking), ED vrij, compleet scharend gebit.

Jelske heeft een verhaal. Zij kwam op de leeftijd van 9 maanden bij ons omdat haar fokker mij meldde dat de eigenaresse van Jelske haar niet meer kon houden. Jelske bleek te energiek en overweldigend voor haar baasje op leeftijd.  Eigenaar had dat aan de fokster gemeld maar ze konden het samen niet eens worden. Ik ben er heen gegaan en kon dat wel met de belofte aan de eigenaar dat ze bij ons zou mogen blijven. Ik ben de toenmalige eigenaresse van Jelske heel erg dankbaar dat ze Jelske wel aan mij heeft willen toevertrouwen. Kort nadat we Jelske bij haar opgehaald hadden heeft de eigenaar heupvervangende operaties ondergaan en dat is gelukkig allemaal goed verlopen. Wij hebben Jelske opgenomen in onze roedel en ondanks dat de eerste 9 maanden van haar leven wat moeizaam waren geweest voor Jelske is ze wel heel goed gesocialiseerd in die periode. Ze valt niet uit naar andere honden en vindt iedereen leuk en lief. Ze is een happy gup en staat heel graag in het middelpunt van aandacht. Daar wordt ze door de roedel dan in afgeremd. Ze is een blije energieke hond en een absoluut speurtalent, niemand kan zich verstoppen voor haar neus!

* Belgian Veteran Champion


* Rijnland Veteran Star 2024


klik op de onderstaande link voor de stamboom

Jelske is moeder van oa Belgisch Jeugdkampioen Raelynn Sweetheart of the Dutch Highlands 'Raelynn' en Really Special Edition of the Dutch Highlands 'Day' die in 2020 gekwalificeerd was voor de UK Crufts show.

Showresultaten:


- 43e Schaal der Kempen  2016 Jeugdklasse zeer goed met fokgoedkeuring.


- 6e Spring open show Herve 2024: Veteranenklasse: 1 uitmuntend, Beste veteraan

- 49e Int Dogshow Mouscron 2024: Veteranenklasse: 1 uitmuntend, Beste veteraan, V-CACIB

- Schaal Der kempen 2024: Veteranenklasse: 1 uitmuntend, Beste veteraan, V-CACIB

- Maneblusserscup 2024: Veteranenklasse: 1 uitmuntend, Beste veteraan, BOB, 2e Beste veteraan In Show!!


Met bovenstaande resultaten heeft Jelske de titel Belgisch Veteraan Kampioen verdiend!


Nederland:

- Rijnland Int Dogshow 2024: 1 exc Veteranclass females, 2th Best female, RCAC, FCI-CACIB-V and Best veteran she also won the title Rijnland Veteran Star 2024!