New white pearl of the Dutch Highlands

"Dice"

Geb.d.d. 02-01-2014, HD-A, ED: 0-0, ogen officieel ECVO vrij op 2016, MDR1: +/+ (vrij), DM: N/N (vrij), DNA vastgelegd, Maligne Hyperthermie: vrij, Heuplaxiteit 1&2: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij, Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij, BAER test: beide oren horend,  goedkeuring LOSH fok.

Dice is een knuffel pur sang met een uitermate gevoelig maar doortastend karakter. Dice zou heel geschikt zijn geweest als therapie hond en een paar van haar kinderen zijn wat dat betreft ook in haar voetsporen getreden. Ben je gestresst of verdrietig dan is Dice daar om je af te leiden en ze laat zich daar niet van weerhouden maar rust pas als je stemming positief is omgeslagen.

Dice heeft ons 3 prachtige nesten gegeven en haar kinderen zijn succesvol als showhonden (Snow is Belgisch jeugdkampioen en heeft nog een aantal Belgische titels meer op haar naam staan), therapiehonden, werkhonden en gewoon als gezelschapshonden. 

Wij zijn Dice meer dan dankbaar en daarom is zij vwb het fokken al met pre-pensioen en geniet daar bij ons thuis met volle teugen van.

klik op de onderstaande link voor de stamboom

http://www.pedigreedatabase.com/white_shepherd/dog.html?id=2142937-new-white-pearl-of-the-dutch-highlands