.

  Voor medio mei heb ik weer een nest gepland.


Wie daar de gelukkige ouders van gaan worden ga ik tegen die tijd bekend maken.
. 

Wilt u mijn werkwijze weten klikt u dan hier

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Afgezien van het feit dat een vragenlijst voorleggen aan potentiele kopers een wettelijke verplichting vanuit de overheid mbt dierenwelzijn is  vind ik het vanzelfsprekend om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. De vragen zijn echter wel heel belangrijk om tot een goede beslissing te komen vandaar dus dat ik de belangrijkste via een vragenlijst op de voorhand stel. Aan het invullen van de vragenlijst kunnen geen rechten tot aankoop van een pup of reservatie van een pup ontleent worden.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volgorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. Dat matchen is geen absolute wetenschap maar gebaseerd op mijn ervaring als fokker en het observeren van de puppies tijdens het opgroeien. Ik doe, als de pups een week of 8 zijn een voorstel welke pup geschikt zou kunnen zijn en ik hou daarbij rekening met de wensen van de eigenaar, gezinsomstandigheden etc. 

Voor mij als fokker is gewoon het belangrijkste dat de juiste match van hond en eigenaar gemaakt wordt zodat beiden met elkaar een gelukkig en lang leven tegemoet gaan.

Heeft u interesse in een pup dan kunt u de vragenlijst volledig invullen en aan mij mailen. Bij beschikbaarheid zal ik dan contact met u opnemen.

klik op het vierkantje rechtsboven op het onderstaand pup interesse formulier, klik vervolgens op 'opslaan'. 

Hierna kunt u het document openen, invullen, opslaan en via de mail sturen naar info@dutchhighlands.be. Ik neem dan contact met u op voor een kennismaking.