18 april 2024 hebben Mia en Jason  een succesvolle verloving gevierd.


Officiele namen van de ouders zijn:


Very nice indeed Im of the Dutch Highlands,

Belgisch Jeugd Kampioen, Hopprinses'22, Hopkeizerin '22,  3e BIS puppy, 3e BIS jeugd

HD-A, ED-0-0, Rug vrij, MDR1- vrij, DM -DM-N, dwerggroei vrij, Cerebellar Hypoplasie vrij en nog een hele hoop meer DNA gerelateerde defecten vrij.

&

Rich handsome fella of the Dutch Highlands

Nederlands Jeugd Winner '19, Ambiorix Winner '22, Crufts gekwalificeerd

HD-A, ED 0-0, dwerggroei vrij, MDR1-vrij, DM- N/N, dwerggroei vrij en nog een hele hoop meer DNA gerelateerde defecten vrij.


Puppies worden omstreeks 20 juni 2024 geboren en mogen dan 9 weken later omstreeks 22 augustus 2024 het nest verlaten.  

Heeft u interesse in een pup uit deze mooie ouders dan wil ik u hartelijk uitnodigen de onderstaande vragenlijst in te vullen en aan mij te retourneren zodat we een kennismaking kunnen inplannen.


Wilt u mijn werkwijze weten klikt u dan hier

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Een vragenlijst voorleggen aan potentiele kopers is een wettelijke verplichting vanuit de overheid mbt dierenwelzijn en ik vind het bovendien prettig om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben hoofdzakelijk omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. De vragen zijn echter wel heel belangrijk om tot een goede beslissing te komen vandaar dus dat ik de belangrijkste via een vragenlijst op de voorhand stel. Aan het invullen van de vragenlijst kunnen geen rechten tot aankoop van een pup of reservatie van een pup ontleent worden.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volgorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. Dat matchen is geen absolute wetenschap maar gebaseerd op mijn ervaring als fokker en het observeren van de puppies tijdens het opgroeien. Ik doe, als de pups een week of 8 zijn een voorstel welke pup geschikt zou kunnen zijn en ik hou daarbij rekening met de wensen van de eigenaar, gezinsomstandigheden etc. 

Heeft u interesse in een pup dan kunt u de vragenlijst volledig invullen en aan mij mailen. Ik dan contact met u opnemen voor een kennismaking afspraak.

klik op het vierkantje rechtsboven op het onderstaand pup interesse formulier, klik vervolgens op 'opslaan'. 

Hierna kunt u het document openen, invullen, opslaan en via de mail sturen naar info@dutchhighlands.be. Ik neem dan contact met u op voor een kennismaking.