Onze favoriete links

Bench gebruiken? Lees de conclusie van de Diergeneeskundige Universiteit in Utrecht Nederland eens heel aandachtig door.

Dit is onze eigen webshop waarin wij een keur aan versvleesvoedingen, homeopathie, kruiden en aanverwante artikelen verkopen. Een bezoek de moeite waard!

Informatie website voor het voeren van diepvries verse voeding.

Rasclub Zwitserse Witte Herder Nederland

Hoopvol artikel mbt een succesvolle homeopathische behandeling bij slokdarmverlamming.

Slokdarmverlamming hoeft met wat moeite niet het einde te zijn. Het verhaal van een Duitse herder die er al ruim 8jaar mee mag leven.

Informatie over de BAER gehoortest via Dierenkliniek Eersel, 1 van de 2 erkende Nederlandse Dierenartspraktijken die deze test op officiële basis uit mogen voeren.

Oorproblemen (oorpijn) bij de hond kom(t)en vaker voor dan je denkt!

Anaalklieren zijn soms een echte 'pain in the ass' voor onze honden.
Hier kunt u lezen waar ze zitten, hun nut en het herkennen van problemen.

Men is er steeds meer van overtuigd dat de mate van erfelijkheid minder is en dat omgevingsinvloeden veel zwaarder wegen dan voorheen aangenomen werd.

De ellebogen van de hond, net zo'n kwetsbare schakel als de heupen.

Dierenkliniek Kortenoord te Wageningen is een in de Kynologie hele bekende specialistische kliniek waar men tevens met Homeopatie hele goede resultaten behaald.

Dierenkliniek Eersel bij Eindhoven olv Dr. Maarten Kappen is een begrip bij fokkers in binnen- en buitenland en erkend door officiële instanties als Raad van Beheer.

Informatieve site over gemiddelde prijzen voor rashonden en kennel vermeldingen.

Van alle teefjes ontwikkeld zo'n 25% of een baarmoederontsteking, en/of melkkliertumoren! Baarmoeder preventief zo jong mogelijk laten verwijderen is dus het beste!

Speuren met je hond leren: een groot sportief plezier voor baas en hond!

Alles over de Zwitserse Witte Herder met mooie foto's uit het verleden en de geschiedenis van het ras.

Informatie over alle merken Kompleet Vers Voer en oa verkoopadressen voor Nederland en België..

Website van het wereldwijd op officieel hondengebied alles overkoepelende orgaan de FCI.Koninklijke Maatschappij St. Hubertus, o.a. honden stamboekhuishouding, lid FCI.