We verwachten half oktober puppies van:


BJCH Raelynn sweetheart of the Dutch Highlands 

&

BJCH, LUX J CH, Int J CH Very funny Mr Magoo of the Dutch Highlands


Beide ouders zijn vrij van gezondheidsproblemen en dat al meerdere generaties, klik op hun naam om alle gezondheidsuitslagen, showuitslagen en foto's te zien.


.

  Ik neem nog reservaties voor een pupje aan.


.Collega fokkers die een pup willen voor show en/of fokken kunnen mij een mail sturen na eerst alle info over de ouderdieren via deze website hebben bekeken.


Niet fokkers kunnen onderstaand een vragenlijst invullen en opsturen waarna we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Wilt u mijn werkwijze weten klikt u dan hier

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Ik vind het heel prettig om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. De vragen zijn echter wel heel belangrijk om tot een goede beslissing te komen vandaar dus dat ik de belangrijkste via een vragenlijst op de voorhand stel. Aan het invullen van de vragenlijst kunnen geen rechten tot aankoop van een pup of reservatie van een pup ontleent worden.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volgorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. Dat matchen is geen absolute wetenschap maar gebaseerd op mijn ervaring als fokker en het observeren van de puppies tijden het opgroeien. Ik doe als de pups een week of 8 zijn een voorstel welke pup geschikt zou kunnen zijn en ik hou daarbij rekening met de wensen van de eigenaar, gezinsomstandigheden etc. 

Voor mij als fokker is gewoon het belangrijkste dat de juiste match van hond en eigenaar gemaakt wordt zodat beiden met elkaar een gelukkig en lang leven tegemoet gaan.

Heeft u interesse in een pup dan kunt u de vragenlijst volledig en naar waarheid invullen en aan mij mailen. Bij beschikbaarheid zal ik dan contact met u opnemen.

pup interesse formulier