Nestplanning juni 2021:
 
Belgian Youth Champion Raelynn Sweetheart of the Dutch Highlands "Raelynn"
 
>Belgian Youth Champion
>Ambiorix Junior Winner 2019
>Crufts qualified
 
Geb.d.d. 29-03-2018, HD-A (free), ED vrij, volledig en scharend gebit, MDR1: +/+ (vrij door test), DM: N/N (vrij door test), DNA vastgelegd, Maligne Hyperthermie: vrij, Heuplaxiteit 1&2: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij, Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij, langhaar.
 
Sire: Int. & multi Ch. Novara Nox Ahlitah Quest
Dam: Kir Royal of the White Wolves Home
 
en
 
Joulumaan Kuunkajo "Jari"
 
vader: FI CH Veshukan Yasu
moeder: FI CH, SE CH, NO CH & NORD CH Joulumaan Kesäyön Poutapilvi
 
Geb. 12-12-2018, Reu, Volledig schaargebit, hoogte 66cm, enorme spierwitte vacht, HD A, ED vrij, MDR1: +/+ (vrij door test), DM: N/N (vrij door test), DNA vastgelegd, Maligne Hyperthermie: vrij, Heuplaxiteit 1&2: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij, Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij, Vachtkleur D-locus improved (MLPH) D/D (vrij), Panda White Spotting N/N (vrij), Hypofysaire dwerggroei vrij, alles officieel vrij getest door VHL genetics, langhaar
 
Ik accepteer aanvragen voor deze combi vanaf 1 juni 2021 via invullen van de vragenlijst op die onderaan deze pagina is bijgevoegd.
 
klik hier voor de afstamming van de toekomstige pupjes

 

 

 

Heeft u interesse in een pup longstockhaar van deze ouders dan kunt u mijn vragenlijst in het kader van het door de overheid gestelde voor  fokkers in "Bijlage IX bij het Koninklijk Besluit van 27 april 2007: Lijst van vragen te stellen vóór de verwerving van een hond." invullen. 

U vindt het document onderstaand.

 

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Ik vind het heel prettig om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. De vragen zijn echter wel heel belangrijk om tot een goede beslissing te komen vandaar dus dat ik de belangrijkste via een vragenlijst op de voorhand stel. Aan het invullen van de vragenlijst kunnen geen rechten tot aankoop van een pup of reservatie van een pup ontleent worden.

Ik heb gewoon graag de antwoorden op de vragen op papier zodat ik ze altijd even terug kan lezen als er misverstanden ontstaan.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volgorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. Dat matchen is geen absolute wetenschap maar gebaseerd op mijn ervaring als fokker en op het gedrag van mens en dier samen met de aanvullende communicatie die er tijdens de puppy bijeenkomsten met geinteresseerden is. Aan de hand daarvan kun je dan zien OF er inderdaad een match voor iemand die geinteresseerd is in het nest aanwezig is zodat er daarna bij akkoord van zowel de fokker als de geinteresseerde persoon overgegaan kan gaan worden tot het aangaan van een overeenkomst tot aankoop van een pup.

Disclaimer: Er is in geen enkel geval sprake  van wat voor recht op (ver)koop of overeenkomst tot (ver)koop van een pup tot er daadwerkelijk een koopcontract getekend is en de pup volledig betaald is. Tot die tijd kunnen zowel de fokker als de geinteresseerde partij ten allertijde besluiten zonder enige vorm van schadevergoeding of betwisting, af te zien van (ver)koop van een pup. Er is ook onder geen enkele voorwaarde sprake van een mondelinge overeenkomst, alle kennismakingsbezoeken en bezoeken aan de pups zijn vrijblijvend en daar kunnen door de geinteresseerde partij op geen enkele manier rechten tot reservering of koop aan ontleent worden. 

 

 

pup interesse formulier

Heeft u interesse in een pup dan kunt u die kenbaar maken door de vragenlijst volledig en naar waarheid in te vullen. Vervolgens aan mij op te sturen per mail. Ik zal dan zsm contact met u opnemen.

Joulumaan Kuunkajo 'Jari'

BYCh Raelynn Sweetheart of the Dutch Highlands 'Raelynn'