Love is in the air!

 

Ik ben heel erg blij aan te kunnen kondigen dat we gezinsuitbreiding gaan verwachten.

Op 29/06/20 heeft onze Pleased to meet you I'm of the Dutch Highlands 'Kimana' een amoureuze date gehad met onze eigen Finse import lover Joulumaan Kuunkajo 'Jari'.

Uit deze date zullen stock- en longstockhaartjes geboren gaan worden en ik heb hoge verwachtingen van dit aanstaande gezin.

Wilt u meer weten  over de ouders klik dan op hun onderstreepte naam en u kunt alle beschikbare info met foto's inzien.

 

Heeft u belangstelling in een pup stock- of longstockhaar van deze ouders dan kunt u mij een email sturen.

Mensen die mijn vragenlijst al ingevuld hebben kunnen dan meteen een kennismakingsafspraak maken en mensen die dat nog niet hebben gedaan krijgen van mij eerst een vragenlijst in het kader van het door de overheid gestelde voor erkende fokkers in "Bijlage IX bij het Koninklijk Besluit van 27 april 2007: Lijst van vragen te stellen vóór de verwerving van een hond."

 

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Allereerst is het een officiele verplichting opgelegd door de Belgische overheid voor erkende fokkers om mensen een vragenlijst te laten invullen om zo beter te kunnen adviseren en impulsaankopen te voorkomen.

Verder vind ik het heel prettig om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. Maar bepaalde vragen zijn wel heel belangrijk vandaar dus dat ik ze via een vragenlijst op de voorhand stel zodat mensen als ze bij ons zijn kunnen genieten van de aandacht van onze honden.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. 

 

Pleased to meet you I'm of the Dutch Highlands 'Kimana'

Joulumaan Kuunkajo 'Jari'