Nestaankondiging
 
10 augustus 2022 zijn de 5 dochers en 4 zonen van Raelynn en Jari geboren.
Iedereen maakt het goed en de pups zijn sterk, komen al aan in gewicht en zijn tevreden, mama Raelynn is een ieve zorgzame moeder.
 
De gelukkige ouders zijn:
 
BJCH Raelynn Sweetheart of the Dutch Highlands 
Joulumaan Kuunkajo 'Jari' 
 
Voor alle info over Raelynn klikt u best hier
 
Voor alle info over Jari klikt u best hier
 
Wilt u weten hoe de afstamming van de pups gaat zijn in 1 overzicht, klik dan hier
 
 
 
Wilt u mijn werkwijze weten klikt u dan hier
 
 
Ik heb nog ruimte voor aanvragen voor deze pups die over 9 a 10 weken het nest mogen verlaten.
Ik zoek mensen voor deze pups die een hele rustige manier van doen hebben en hun hond als hun maatje, hun hobby zien, ondernemend/energiek zijn. Vooral veel tijd hebben en er graag op uit trekken met hun hond voor lange wandelingen of een hobby met hun hond willen oppakken. Vachtverzorging moet zeker geen probleem zijn want deze pups krijgen gezien de ouders een volle vacht.
 
 
 
 
Denkt u dat u een pup uit dit nest meer kunt bieden dan alleen een gouden mand om in te liggen, u de tijd en energie heeft om deze hond te kunnen geven wat die nodig heeft om geestelijk en lichamelijk gezond op te groeien en te blijven en kunt u de hond echt als actief familielid binnen uw gezin kunt verwelkomen dan nodig ik u graag uit mijn vragenlijst in te vullen zodat we een kennismaking in kunnen plannen.
 
 

U vindt het document onderaan deze pagina.

 

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Ik vind het heel prettig om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. De vragen zijn echter wel heel belangrijk om tot een goede beslissing te komen vandaar dus dat ik de belangrijkste via een vragenlijst op de voorhand stel. Aan het invullen van de vragenlijst kunnen geen rechten tot aankoop van een pup of reservatie van een pup ontleent worden.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volgorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. Dat matchen is geen absolute wetenschap maar gebaseerd op mijn ervaring als fokker en het observeren van de puppies tijden het opgroeien. Ik doe als de pups een week of 8 zijn een voorstel welke pup geschikt zou kunnen zijn en ik hou daarbij rekening met de wensen van de eigenaar, gezinsomstandigheden etc. De uiteindelijke beslissing of het die pup gaat worden ligt uiteraard bij de potentiele eigenaar zelf.

 

Voor mij als fokker is gewoon het belangrijkste dat de juiste match van hond en eigenaar gemaakt wordt zodat beiden met elkaar een gelukkig en lang leven tegemoet gaan.

 

 

 

pup interesse formulier

Heeft u interesse in een pup dan kunt u de vragenlijst volledig en naar waarheid invullen en aan mij mailen. Bij beschikbaarheid zal ik dan contact met u opnemen.