Omdat we graag willen fokken als liefhebberij maar de honden ook alle tijd en aandacht willen geven die ze nodig hebben en verdienen hebben we vttt volwassen honden of veelbelovende pups die we in de toekomst na alle gezondheidsonderzoeken en eventuele shows, een keer of 2 willen inzetten om onze foklijn voort te zetten.

Het is ook mogelijk dat we de honden willen herplaatsen omdat ze niet zonder problemen in onze roedel passen of we simpelweg geen ruimte meer hebben in onze roedel en dat is bij ons wel erg belangrijk aangezien we alle honden gewoon in huis houden en niet in kennels of hokken opsluiten. 

Voorwaarde is dat u niet aan de andere kant van België of Nederland woont omdat dat niet praktisch voor ons is mocht de hond opgehaald en weer weggebracht moeten worden voor show of gezondheidsonderzoeken. Nu vinden we iets verder rijden voor een adres waar men een liefdevol thuis met alle aandacht kan bieden maar het moet wel realistisch blijven.

Heeft u interesse om gastouder te zijn van een fantastisch gefokte mooie witte herder en vindt u het leuk om het fokken of het showen van dichtbij mee te maken zonder daar zelf aan te hoeven meedoen neemt u dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden en de voorwaarden.