Spice it up a bit I'm of the Dutch Highlands is een veelbelovende reu op veel gebied en hij zoekt nog een gouden mandje waar ze dat waarderen en ontwikkelen.

19 november 2019 zijn de puppies van 

Neala & Nox geboren.

We hebben uit dit nest nog 2 veelbelovende reutjes stockhaar beschikbaar die het nest mogen verlaten!

Voor alle info over Neala en Nox klik aub op Neala onder de tab Girls en Nox onder de tab Boys in het keuzemenu

Neala heeft al 1x eerder een nest gehad van Nox en dat zijn uitermate goede, gezonde en op vele gebied getalenteerde actieve pups geworden die inmiddels succesvol zijn op vele gebied maar vooral en als eerste hele fijne gezinshonden zijn die graag bij hun gezin en baasje zijn.

De beschikbare puppenkindertjes zijn stockhaar die een huiselijk doch actief leven vragen. 

Denkspellen en speuren zijn ideale bezigheden die de hersenen aan het werk zetten wat uitermate geschikt is voor deze honden. Ze doen dat heel graag.

Voor de volledige afstamming van de pups klik aub hier 

Bekijk onze pups op onze openbare facebookpagina zwitserse witte herders of the dutch highlands

 

Deze pups zijn goed gesocialiseerd, zijn zindelijk in huis en maken bij ons gebruik van het hondenluik om naar buiten te gaan. 

 

Heeft u interesse in een puppenkind van ons dan kunt u ons contacteren via info@dutchhighlands.be

 Werkt u fulltime en overweegt u een hond in huis te nemen leest u dan de info op de website van Doggo even goed door om u te helpen de juiste beslissing te maken klik aub hier

 

 

 

Silly Sweet and Naughty of the Dutch Highlands vindt het eigenlijk wel best zo maar we zoeken voor hem nog een nieuwe bank waar hij op mag liggen. Hij is net zoals zijn broertje veelbelovend op vele gebied.