Kir Royal of the White Wolves Home

 *Kir Royal of the White Wolves Home "Jelske"

Geb. d.d. 06-03-2015 MDR1: +/+ (vrij), DM: N/N (vrij), DNA vastgelegd, goedkeuring LOSH fok, Maligne Hyperthermie: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij,  Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij, HD B (1 volledig gave heup en 1 heup met een kleine afvlakking), ED 0-0.

Jelske heeft een verhaal. Zij kwam op de leeftijd van 9 maanden bij ons omdat haar fokker mij meldde dat de eigenaresse van Jelske Mevrouw van Eil haar niet meer kon houden. Jelske bleek te energiek en overweldigend voor haar baasje op leeftijd.  Mevrouw van Eil had dat aan de fokster gemeld maar ze konden het samen niet eens worden over de toekomst van Jelske. Ik ben er heen gegaan en kon dat wel. Ik ben de toenmalige eigenaresse van Jelske, Mevrouw van Eil heel erg dankbaar dat ze Jelske wel aan mij heeft willen toevertrouwen. Kort nadat we Jelske bij haar opgehaald hadden heeft mevrouw van Eil heupvervangende operaties ondergaan en dat is gelukkig allemaal goed verlopen. Wij hebben Jelske opgenomen in onze roedel en ondanks dat de eerste 9 maanden wat moeizaam waren geweest voor Jelske is ze wel heel goed gesocialiseerd in die periode. Ze valt niet uit naar andere honden. Ze is wel heel graag het middelpunt van aandacht en daar wordt ze door de roedel dan in afgeremd. Ze is een blije energieke hond. Wij hebben haar gezondheid op DNA en rontgenologisch gebied laten onderzoeken met bovenstaande resultaten. Ze heeft haar LOSH fokgoedkeuring op de show behaald in België dus staat niets ons nog in de weg om haar in de nabije toekomst een bijdrage te laten leveren aan de opbouw van onze foklijn.

Dank u wel mevrouw van Eil dat u ons Jelske heeft toevertrouwd en wij komen onze belofte aan u dat zij bij ons oud mag worden met plezier na!

klik op de onderstaande link voor de stamboom

http://www.pedigreedatabase.com/white_shepherd/dog.html?id=2450868-kir-royal-of-the-white-wolves-home