Nidjiana of the Dutch Highlands

"Jess"

Geb.d.d. 02-01-2014,  HD-A, ED: 0-0, ogen officieel ECVO vrij 2016, MDR1: +/+ (vrij), DM: N/N (vrij), DNA vastgelegd, Maligne Hyperthermie: vrij, Heuplaxiteit 1&2: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij, Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij,  BAER test: beide oren horend, goedkeuring LOSH fok.

Jess heeft energie voor 2. Jess is altijd in voor een spelletje en is onvermoeibaar. Ze is dan ook altijd de "sidekick" van zus Neala. Als je Neala buiten ziet zie je Jess er altijd direct achter. Binnen wil ze het liefst tegen je aan liggen op de bank en in haar oksels gekriebeld worden. Dan geniet ze heel rustig met haar oogjes dicht.

Jess heeft een groot nest gehad van maar liefst 13 pupjes. 

Daar zijn er inmiddels meerdere succesvol van in de showring en anderen zijn succesvol op andere vlakken. Allemaal zijn het in ieder geval honden die hun baasjes gelukkig maken. Voor ons is zo'n groot nest meer dan genoeg en daarom hoeft Jess van ons geen nest meer te krijgen. Zij heeft haar bijdrage geleverd en mag de rest van haar leven genieten van de successen van haar kinderen!

klik op de onderstaande link voor de stamboom

http://www.pedigreedatabase.com/white_shepherd/dog.html?id=2142940-nidjiana-of-the-dutch-highlands