16-03-2019 Vandaag hebben we deel genomen aan de 46ste Schaal der Kempen in België en het was een geweldig succes! 

-Belgisch jeugd kampioen Qute Adorable Snowwhite of the Dutch Highlands (Snow) stond voor de eerste keer in de Open Classe teven: 1 U, Beste teef, Beste van het ras, CAC/CACIB met een kwalificatie voor deelname aan Crufts 2020! 

-Int. multi Ch. Novara Nox Ahlitah Quest (Nox) Kampioensklasse 1 U, RCAC/RCACIB, Nox is al gekwalificeerd voor Crufts voor het leven.

-Really Special Edition of the Dutch Highlands (Day dochter van Nox) eerste keer in de jeugdklasse: 1. U Beste jeugd met een kwalificatie voor Crufts Engeland in 2020.

-Rich Handsome Fella of the Dutch Highlands (Jason, zoon van Nox) Minor puppyclasse reuen: 1 Veelbelovend, Beste Minor Puppy. 

-Real Thing of Beauty of the Dutch Highlands (Sophie, dochter van Nox) Minor puppyclasse teven: 1 Veelbelovend

-Railas Sweet Obsession of the Dutch Highlands (Ryva dochter van Nox) co ownership met Ingrid Nowé  Puppy classe teven: 1 Veelbeloven, Beste puppy.

We hebben nu 3 Crufts Engeland gekwalificeerde honden.

2 voor deelname in 2020 en Nox is gekwalificeerd voor het leven!

Het was een geweldige dag en we danken de keurmeester mr. Jo Schepers enorm dat hij de kwaliteit in onze honden zo gewaardeerd heeft! Dank u wel!

 

- 30 april 2019 eerste show in Zwolle Nederland was voor ons een groot succes!

-BJCH Qute adorable snowwhite of the Dutch Highlands Beste van het ras met een Nederlands kampioenschapspunt, pas de 2e show voor Snow in de open klasse en beide shows is ze Beste van het ras geworden!,

-Raelynn sweetheart of the Dutch Highlands Beste teef jeugdklasse met een reserve kampioenschapspunt voor Nederland,

-Int. multi Ch. Novara Nox Ahlitah Quest Beste reu met een Nederlands kampioenschapspunt.

Ongelooflijk!!!!

Zo veel dank aan de keurmeester mw. Marion ten Cate die al die kwaliteit in onze honden gezien heeft.  Het was een plezier voor u te mogen showen! Onze trots en dankbaarheid kent geen grenzen!